Uw winkelmand

Klanten Service

Tevredenheid staat bij ons voorop

Disclaimer

Op het gebruik van deze website zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

Hair2Beauty streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Hair2Beauty niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Hair2Beauty besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van data en prijzen in zijn webshop. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Hair2Beauty, alsmede gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers, zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden die voortkomen uit kennelijke (type)fouten.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Hair2Beauty aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Hair2Beauty en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

Hair2Beauty garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Hair2Beauty te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Hair2Beauty heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Hair2Beauty aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Hair2Beauty zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Hair2Beauty daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Heb je een vraag ?
Onze nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en aanbiedingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!