Uw winkelmand

Klanten Service

Tevredenheid staat bij ons voorop

Garantie en retourneren

RetournerenJe hebt als consument betreffend aankopen via Internet recht op een bedenktijd  van 14 werkdagen na aflevering van het product. In deze periode mag het product slechts in die mate uitgepakt zijn voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Na ontvangst krijg je binnen de 14 dagen het volledig order bedrag terugbetaald. Enkel de kosten voor retour zijn voor jouw eigen rekening. De bedenktijd is niet van toepassing op artikelen aangekocht in het salon. Er kan dan ook geen aanspraak worden gemaakt op een refund op artikelen die werden aangekocht in het salon. In tegenstelling tot een online aankoop heb je het product immers fysiek kunnen aanschouwen en testen. Voldoet het product echter toch niet aan de verwachtingen, kan er, na overeenkomst, gekeken worden naar een inruil voor een ander product of een waardebon (geldig in het salon en de webshop). Dit kan enkel na duidelijke afspraak en overeenkomst; het artikel dient zich ook in dezelfde staat te bevinden als deze zich bevond ten tijde van de aankoop.

Hair2Beauty accepteert uitsluitend retourzendingen van artikelen indien:

  • Het product geheel compleet, en in originele staat is.
  • Het product ongebruikt is.
  • Het product schoon is.
  • De bijbehorende materialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich indien mogelijk bevinden in de originele verpakking.  
  • Het product online is aangekocht via de webshop
 

Uitgesloten van ruiling of restitutie zijn:

  • Producten waarvan de verzegeling verbroken is.
  • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden of waarvan het plastic zegel is verbroken of verwijderd.
  • Artikelen die door gebruik, beschadigd of incompleet, verbuikt zijn.

Hair2Beauty behoudt het recht om geretourneerde producten die niet voldoen aan de vermelde voorwaarden te weigeren. In dit geval blijft het product jouw eigendom of crediteren wij slechts een gedeelte van het factuurbedrag.

Retourzending aanvragen

Gelieve voor retouren contact op te nemen via het contact formulier met onderwerp Retour en order nummer.

De kosten voor het naar ons verzenden van retouren zijn op kosten van de koper, tenzij er sprake is van een beschadigde levering (zie ‘schade door transport’) of een verkeerde levering. In deze gevallen voorzien wij een etiket voor een retourzending.

In alle gevallen is de koper verantwoordelijk voor de manier waarop de retourzending wordt verzonden. Gebruik bij voorkeur de originele verpakking (voor zover mogelijk) en plak de labels niet rechtstreeks op de productverpakking. Zorg er zeker voor dat zowel binnen- als buitenkant van de zending goed beschermd is (gebruik folie of ander verpakkingsmateriaal). Het is bij de afhandeling van je eventuele garantieclaim/omruiling/retour essentieel dat wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als wij het hebben verstuurd. Schade veroorzaakt door het slechte verpakken van een retourzending zal worden verhaald bij de koper.

Heb je een verkeerde levering ontvangen, of is er iets mis gegaan, neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar webshop at hairtobeauty.be Onze medewerkers helpen je graag om de beste oplossing met je te bespreken.

Schade door Transport

In het geval je een beschadigd artikel ontvangt na een online aankoop, dien je dit onmiddellijk na ontvangst te melden. Je kan dit melden via mail webshop at hairtobeauty.be . Je voorziet daarbij zo duidelijk mogelijke foto’s van hoe je het artikel hebt ontvangen (foto van schade, foto van artikel in geheel, foto van binnen- en buitenkant verpakking). Meld ons dit zo snel mogelijk, dan voorzien wij voor jou ook een retourlabel. Je kan de zending ook weigeren als deze aan de deur wordt aangeboden, dan komt deze automatisch terug naar ons. We kunnen enkel tussenkomen bij transportschade als dit op de correcte manier wordt gemeld via email en dit binnen de 5 werkdagen.

Retour zending mogen naar

Hair2Beauty
Heerbaan 253
3582 KOERSEL
België

verzonden worden met vermelding van het Retour nummer.

Onze klanten dienst is het best bereikbaar via het contact formulier of per email webshop at hairtobeauty.be Je kan met ons ook telefonisch contact op nemen via 0487 69 69 69 dit tijdens de openingsuren van het salon. Uiteraard ben je ook welkom in het salon.

Meditation williamsburg kogi blog bushwick pitchfork polaroid austin dreamcatcher narwhal taxidermy tofu gentrify aesthetic.

Ja dat kan, neem zo snel contact met ons op zodanig dat we de order nog voor verzending kunnen annuleren. Dit kan via het contactformulier of email webshop at hairtobeauty.be

 

Heb je een vraag ?
Onze nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en aanbiedingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!